Logistiek

Opslag in vaste tanks en tankcontainers

Heeft u op korte of lange termijn een tekort aan opslagcapaciteit? Mervielde biedt uiterst flexibele opslagmogelijkheden in tankcontainers aan. De inhoud daarvan varieert van 25 m³ tot 35 m³.

De opslag in tankcontainers kan zowel op uw site als bij ons gebeuren. We beschikken over een eigen containerdepot en reachstacker (40T). Mervielde kan uw vloeistoffen ook stockeren in vaste tanks op ons terrein. Deze tanks hebben een inhoud van 15 tot 460 m³. Mervielde beschikt over een erkend douane- en belastingentrepot.

Er is bovendien ook een performante heatinginstallatie met automatische temperatuurcontrole aanwezig. Onze nieuwe site aan de Kuhlmannlaan in Gent is gebouwd volgens de Seveso-richtlijnen en dat betekent dat het bedrijf hier de toelating heeft om gevaarlijke stoffen op te slaan.

Afvullen en herconditioneren

Naast de mogelijkheid om uw vloeistoffen op te slaan in vaste tanks en tankcontainers, beschikken we ook over de nodige faciliteiten voor het afvullen van vloeistoffen in vaten en IBC’s. Stockage van vaten en IBC’s kan eveneens. Kleinere verpakkingen kunnen we overpompen naar grotere recipiënten.

Filteren en mengen

Producten filteren en mengen? Dat doen we in ons eigen depot. Daarnaast beschikken we over tankwagens uitgerust met een filterinstallatie en een ‘fluid control unit’.

Wat kunnen we voor u doen?

Benieuwd hoe we met onze expertise in het vervoer van vloeistoffen uw logistieke processen kunnen optimaliseren?

Maak een afspraak