We optimize your flow

Mervielde is uw partner voor een flow in vloeistoffen op maat. Wij verzorgen het transport en de opslag van vloeistoffen, maar ook het reinigen van tankwagens en tankcontainers. Onze 200 gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers staan 24/7 voor u klaar.

Wat kunnen we voor u doen? 

70 jaar logistieke expertise

Mervielde, met thuisbasis in de Haven van Gent - North Sea Port, is een familiale groep gespecialiseerd in transport en opslag van gevaarlijke en niet gevaarlijke vloeistoffen in tankwagens en tankcontainers. De activiteiten zijn op basis van hun specialismen ondergebracht in Mervielde en Transport Van Heesvelde. 

Onze 200 werknemers staan dagelijks klaar om de logistieke vraagstukken van onze klanten efficiënt en doelgericht op te lossen. De geïntegreerde logistieke diensten zoals stockbeheer, orderopvolging, administratieve support en realtime laad- en losinformatie bepalen onze meerwaarde.

Familiale onderneming

Cyriel Mervielde startte 70 jaar geleden met de transportactiviteit. Vandaag is de derde generatie aan zet. Patrick en Koen maken Mervielde tot betrouwbare logistieke partner voor de (petro)chemische industrie en foodsector.

Team van experten

200 gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers gaan elke dag 'the extra mile', letterlijk en figuurlijk, om uw logistieke verwachtingen in te lossen en te overstijgen.

Logistiek maatwerk

Samen met u zoeken onze medewerkers naar de meest geschikte oplossing voor het optimaliseren van uw logistieke processen.

Heb jij een hart voor logistiek?

Bij Mervielde kom je terecht in een familiebedrijf waar werkgeluk, kwaliteit en een toekomstgerichte mentaliteit hand in hand gaan. Dat is onze drive, maar wij zeggen liever: that’s how we flow! Wij hebben doorheen de jaren een stevige reputatie opgebouwd in de logistieke sector, ook als werkgever.

Bij Mervielde schakelt jouw carrière een versnelling hoger.

Ontdek onze lading vacatures

#MovingForward

icon/kwaliteit

Kwaliteit

Sinds 1993 werken wij volgens de ISO 9000 norm. Het stroomlijnen van onze processen in functie van de optimalisatie van de kwaliteit van de geleverde diensten zit in ons DNA. Het behalen van de ISO 14001 norm kadert in deze bedrijfsfilosofie.

Lees verder

Tevredenheid

U staat centraal. Wij zoeken naar de meest passende oplossing voor uw logistiek vraagstuk.
Zowel op het vlak van transport als opslag bieden wij u een adequaat antwoord op maat.

Onze oplossingen

Actieradius

Onze tankwagens en tankcontainers vertrekken vanuit de Haven van Gent - North Sea Port richting Europa. Onze chauffeurs zijn in het bijzonder vertrouwd met de Benelux, Frankrijk en Engeland.

Kunnen we u helpen?

Vloot

We beschikken over een performante, moderne vloot. Onze medewerkers moeten steeds in de beste en veiligste arbeidsomstandigheden kunnen werken. Onze eigen werkplaats voorziet in het onderhoud van de vrachtwagens en installaties.

Interesse?

Wat kunnen we voor u doen?

Benieuwd hoe we met onze expertise in het vervoer van vloeistoffen uw logistieke processen kunnen optimaliseren?

Maak een afspraak