Vervoer van technische vetten en oliën

Transport T.V.T., in 1976 opgericht door André Van Tricht, heeft meer dan 40 jaar ervaring in het transport van vloeibare producten, vetten van technische aard en oliën binnen Europa. Sinds 2016 maakt het bedrijf deel uit van Mervielde.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij enkele interessante troeven aanbieden, zoals de nauwe samenwerking met onze klanten, flexibiliteit en just-in-time transport. We streven evenwel naar continue verbetering op alle vlakken.

  Uitgebreid state-of-the-art wagenpark

  Transport T.V.T. beschikt over een uitgebreid wagenpark van 23 Scania trekkers en 30 tankwagens. Deze zijn uitgerust met de nieuwste toebehoren qua veiligheid en een 'real time' opvolging en lokalisatie van zowel de wagens als de goederen wordt gegarandeerd.

  Ervaren medewekers

  Al onze vrachtwagenbestuurders krijgen een uitgebreide opleiding, zowel theoretisch als in de praktijk, met de nadruk op het laden en lossen en het spoelen van tankwagens. Het zijn stuk voor stuk goed opgeleide mensen die hun vak kennen en meertalig zijn. Dit is een must in het internationaal transport.

  Onze voornaamste bestemmingen zijn de Benelux, Frankrijk en Italië. We zijn ook actief in andere Europese landen.

  Algemene voorwaarden Transport T.V.T. Vervoer

  Wat kunnen we voor u doen?

  Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer ons via onderstaand formulier. Wij helpen u graag.

  Transport T.V.T. VERVOER
  Monumentstraat 13
  9940 Ertvelde – Rieme

  Ingang via Bombardementstraat

  Tel: 0032/(0)2 453 96 18
  Gsm:
  0032/(0)475 27 96 18
  Fax: 0032/(0)2 453 18 99
  planning@tvt.be